• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Opel Vectra A - Sprzet Car Audio

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
Mam oto taki pojad, chcialbym troszke odswiezyc 'granie' czyetalem na forum ze polecacie, powerbasy i hertze wiec mysle sobie, czemu nie;p ale zobaczylem na allegro ze jest pelno tego :| i wlasnie z moim zapytanie, polecilby mi ktos jakies wmiare glosniki w drzwi, 6x9 jakies tweetery, wzmaka i skrzynke? I tez nie zbyt drogo bo kasa sie nistety nie rozrzucam:) Chodzi mi o bardzo czysty dzwiek, sopranu no i czysty bass tez.. Ogolnie moglbym sobie sam zkonstruowac skrzynke, ale glosnik niskotonowy ;| z gory dzieki:)

PS: wiem, wiem ze jest mnostwo takich postow, ale szukac i dobierac.. sami wiecie jak to jest;)

Na początek przeczytaj Faq Nazara. A później określ się czy rzeczywiście zależy Ci na jakości, czy po prostu na masażu nerek.

PS: wiem, wiem ze jest mnostwo takich postow, ale szukac i dobierac.. sami wiecie jak to jest;)
P.S. A my lenistwa nie popieramy ;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót