Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
aryan napisał:FRANEK
a gdzie to wyczytales? masz jakies tajne dojscia do alpine?? jak tak TO RESPEKT!!!
a skad iwiesz ze ja nie czytalem?
wyjasnij mi w sposób logiczny co ma prostactwo do obejzenia zdjecia????? jak n9ie dasz rady to wyjedz z textem ze jestem zazdrosny albo nie stac mnie
Sam chyba nie wiesz i uzywasz terminów których nie znasz.
wyjazd z zazdrosci ą albo prostactwem sorry twoije zachowanie wskazuje mna to ze masz nalepke (aluzja do inteligencj pewnego kregu społeczenstwwa którre mozemy poznac po charakterystycznym ozdabianiu tylnej dszyby samochodu)
[ Dodano: 2004-11-02, 18:03 ]
dobra przyznaje sie mam nalepke i zazdroszcze heehhehe <LOL>
czy czyjecie sie dowartosciowani? lepisi??
<LOL>
aryan napisał:tmock ty wspominasz, ja wspomniałem pierwszy raz
zescie sie uczepili, hehhe
najlepiej niech sam autor posłucha paru innych i sie wypowie
aryan napisał:franek
nowinki techniczne nie swiadczą o tym ze głosnik dobrze gra!
najpierw naucz sie czytac, chodzi mi o to ze za 2,5 jest lepszy glosnik bez tylu fajerwerów co alpine,
potrafie ocenic,
nie twierddze ze jestem profesjonalistą,
nie czytam tylko przegladam - jak jestem u kumpla... i nie zadawaj pytan jak w teleturnieju: "podaj jeden model głosnników alpine który wygrał jakis test"aryan napisał:skoro czytasz gazetki o hi fi to podaj jeden model głosnników alpine który wygrał jakis test.
nie chodzi mi o nowinki w wygladzie tylko o inne rozwiazania bardziej "w srodku" majace na celu zwiekszenia wydajnosci.. nie chce mi sie rozpisywacaryan napisał:jak szukasz nowinek technicznych to se obejrzyj 5 kątne głosniki sony, kwadratowe lanzara, przezroczyste magnata, swiecące sie jvc