Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zygmunt napisał:strona da się załadować, zmodyfikuj trochę link
http://www.elektroland.com.pl/product_info.php?cPath=53_54&products_id=307
LUKASZ, kolega z zagranicy pisze, że to głośnik do kina, ale pisze też, że skoro kino się tym nagłośni, to mieszkanie tymbardziej, wnioskuję więc, że chodzi o salę kinową a nie domową namiastkę multiplexu.
irek napisał:ARA390 jest glosnikiem estradowym czyli PA (profesjonal Audio) bo w takiej podgrupie wystepuje i swiadczy o tym wysoka efektywnosci i rodzaj zawieszenia. Teoretycznie moze nisko zejsc bo ma niski rezonans 25Hz ale jak kolega wytlumaczyl zmierzony wyniosl 33Hz co daje dla strojenia SBB4 F3=60Hz a to chyba nie jest niski bas. Glosnik ma spore Xmax=5mm ale na pewno nie ma 98dB.
Nie porownuje sie glosnikow PA do glosnikow domowych to zupelnie inna bajka!
broken -ile kosztuje ARA390???
LUKASZ napisał:czyli marny z niego pozytek w domowym audio
jednak zawsze bedzie to TYLKO tesla
¨Ja uze pisalem ze myzsle ze TESLA NIEMA vszytkie glosniki OK ja myszle ze ma niemnogo glosnikuv OK a ostatek BLEEEEEE - to piszeo HIFI glosnikam .LUKASZ napisał:moze i tak chodz watpie nie wmowisz mi ze dasz rade wyciagnac tak szybki bas jak z dobrej 25 w 35 l dobrze zestrojonej
pozatym nieprzekonasz mnie tesla tp tesla nic wiecej
LUKASZ napisał:moze i tak chodz watpie nie wmowisz mi ze dasz rade wyciagnac tak szybki bas jak z dobrej 25 w 35 l dobrze zestrojonej
pozatym nieprzekonasz mnie tesla tp tesla nic wiecej
[ Dodano: 2004-09-27, 23:59 ]
ps
widzialesk iedys tesle w jakims pozadnym kinie dyskotece liczacej sie na swiecei, albo na jakims zagranicznym forum DIY?
ja nie twierdze ze to jest zly glosik bo pewno i dobry ale to jest budzetowka i budzetowka pozostanie
LUKASZ napisał:moze i dobre w swojej klasie do czolowki im daleko
pozatytm sa to glosniki estradowe ktore sa od podsatw budowane z nastawieniem na max spl
jan ie mowie ze to sa zle glosniki bo i pewnie sa dobre ale podkresle jeszcze raz to BUDZETOWKA i jest od nich kupa lepszych glosnikow