• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

opinia na temat tych wzmacniaczy

no hiend to nie jest ale za 30 zł bym sie nie zastanawiał i sobie kupił i sprzedał na allegro jakby mi nie podpasowało

Sądząc po bezpieczniku, to z 200W może i ma. Chociaż dużo prawdopodobne, że jest zamieniony na większy.... jak chcesz coś taniego, to Monacor, RTO, Blaupunkt...

No to napisałem przecież, że ktoś mógł zamienić na większy:) chociaż 800W z 30A ciężko wyciągnąć :D Najlepiej popatrzeć na stronie producenta, albo w instrukcji jaki powinien być, bo np. przeglądając allegro takie same wzmaki na różnych aukcjach mają różne bezpieczniki - czyli właśnie pseudownawcy wiedzą już jak tjuningowac wzmaki :)

Wciągnołem to g**** 30 zeta to nie dużo (zawsze można to pogonić za troszkę więcej).Ale nie jest to jakaś rewelacja tak naprawdę to lepiej i głóśniej (chyba) gra mój stary pioneer GM-X402 (2x55W)

Chcesz mi powiedzieć że jak wymienię tranzystory czy scalaki to jest szansa na lepsze parametry?
Jak będę miał czas to jutro sprawdzę co w trawie piszczy.

nie,ale bedzie wiadomo jaka to ma moc.
mozliwe ze bedzie dało sie cos przerobic,ale to juz niepytaj mnie,ja sie nieznam na przeróbkach.

Powrót