• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Opinie na temat wzmacniacza SONY XM-5540

Reakcji
0
Witajcie!

Mam pytanie. Jestem posiadaczem wzmacniacza jak w temacie. Czy mógł bym dostać informacje i oponie na temat tego "klocka"?

Otarło mi się o uszy, że to biały kruk. Czy to prawda?

Będę wdzięczny za wszystkie informacje. :smile:

wedlug mnie zadna rewelka... nie ma sie czym podniecac... gdyby to byl bialy kruk to by Cie gogle zasypalo po wpisaniu tego modelu :P zwykly klocek bez emocji ktos na forum go ma zobacz kilka tematow nizej .

no starałem sie tak jakościowo wzrastająco uszeregować tego sony.. i tak równiez rośnie cena..

michone napisał:
wedlug mnie zadna rewelka... nie ma sie czym podniecac... gdyby to byl bialy kruk to by Cie gogle zasypalo po wpisaniu tego modelu :P zwykly klocek bez emocji ktos na forum go ma zobacz kilka tematow nizej .
Swego czasu przesluchalem sporo Sonek. Wzmaki z serii 3040F i 5540F to dobre wzmaki i mozna je nazwac bialymi krukami. Gdy podlaczylem 3040F zamiast oslawionego 4045 to az usmiech na twarzy sie pojawil. Nie bylo czuc spadku mocy (a przeciez na papierze 3040F duzo slabszy) a gora duzo spokojniejsza i lagodniejsza. Takze jesli ktos ma mozliwosc kupna 5540F to polecam. Duzo latwiej tez do niego suba dobrac w przeciwienstwie do 4045.

Powrót