• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Opinie o BSW 184 II

Reakcji
0
Witam. Interesuje mnie opinia na temat tego glosniczka.Mam 154 w bagazniku ale juz mi mało. Jak w porównaniu do niego gra 184 ? Dynamika , cisnienie , skok itp ?

Nie wiele brakowało a bym go kupił,ale na obecna chwilę się wtopiłem w kilomaxa :neutral:
Co do opini,szukaj na elce,jest sporo opisów,danych.Wpisz w wyszukiwarke bsw i jak na widelcu będziesz miał.

michone, ale dlaczego?Ładny closed i brachu,można Bethovena słuchać,i kop i mruczenie.Nie neguje takiego podejścia.

jak dla mnie to duzy przetwornik :) ladny closed z 60l?? i naped przecierz to musi byc masakrator :) nienormalni w sensie pozytywnym :)

moj ma cos kolo 300 ale mam butle gazowa 60l... jak wsadze jeszcze subika 35l to juz mi nie zostanie kosmicznie duzo miejsca :)

A nie wiecie jak wyglada z nim xmax ? Bo w 15 i w 18 jest niby 5 mm ... Ale wiemy ze w 15 niezle sobie skacze :D A jak na tym zawieszonku 18-nastki bedzie? :> Jak dynamika bedzie ? To juz kawał głosnika przeciez :)

jak dla mnie 18cali w wozie to wiele za wiele i kompletny nonsens...
jedno pytanie - po co ?

mIKI napisał:
takero, moze dlatego:P
domel85 napisał:
Mam 154 w bagazniku ale juz mi mało
hehe
btw. 154 czy 154II?:> i czym to zasilasz?
tym CARPOWER HPB-1502

[ Dodano: 2006-09-11, 23:49 ]
takero napisał:
mIKI napisał:
takero, moze dlatego:P
domel85 napisał:
Mam 154 w bagazniku ale juz mi mało
hehe
btw. 154 czy 154II?:> i czym to zasilasz?
pewnie sluch siada, ale ten problem rozwiązuje się inaczej niż kupno jeszcze większego głośnika...

czy to forum sluzby zdrowia ?? chyba to moja sprawa , prosilem o opinie na temat BSW a nie na temat mojego sluchu.

jak dla mnie możesz sobie tam wsadzić i pięć 21',
rozchodzi się natomiast o to że wyrażam swoje zdanie mówiąc - nie tędy droga...
pozatym jeśli 15' napędzana ok 500w komuś nie wystarcza do wozu to chyba coś nie tak ?
inaczej - co jest nie tak z 15 ?
czego brakuje ?

[ Dodano: 2006-09-11, 23:59 ]
domel85 napisał:
xmax sobie możesz sprawdzić ...

Domel85 ty głuchy dresie :D :lol:

[ Dodano: 2006-09-12, 00:45 ]
takero napisał:
domel85 napisał/a:
skok
xmax sobie możesz sprawdzić ...

Chodzi zapewne o to ze xmax w 15" i 18" wynosi według danych 5 mm. Ale 15 skacze troche wiecej .... Ale widac jak 18 skacze nie wiadomo :(

greg00 napisał:
domel85 napisał:
czy to forum sluzby zdrowia ?? chyba to moja sprawa , prosilem o opinie na temat BSW a nie na temat mojego sluchu.

bez nerw, czlowieku, nie dosc ze jestes nowy to jeszcze takim tonem do ludzi ktorzy chca ci pomoc?

jasne , ty mi pomogles najbardziej , wniosles do tego tematu najwiecej.

[ Dodano: 2006-09-12, 09:17 ]
nosb , kto tu jest gluchy to jest :P mi sie wcale twoje pionki nie podobaja a ty sie nimi zachwycales :P :D lol :D

coolombo , nie ten przedzial cenowy, jestem w stanie przeznaczyc na glosniczek 600 zloty.

Powrót