Witam. Interesuje mnie opinia na temat tego glosniczka.Mam 154 w bagazniku ale juz mi mało. Jak w porównaniu do niego gra 184 ? Dynamika , cisnienie , skok itp ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hehedomel85 napisał:Mam 154 w bagazniku ale juz mi mało
pewnie sluch siada, ale ten problem rozwiązuje się inaczej niż kupno jeszcze większego głośnika...mIKI napisał:takero, moze dlatego
btw. 154 czy 154II?:> i czym to zasilasz?
tym CARPOWER HPB-1502mIKI napisał:takero, moze dlatego
takero napisał:pewnie sluch siada, ale ten problem rozwiązuje się inaczej niż kupno jeszcze większego głośnika...mIKI napisał:takero, moze dlatego
xmax sobie możesz sprawdzić ...domel85 napisał:
takero napisał:domel85 napisał/a:
skok
xmax sobie możesz sprawdzić ...
domel85 napisał:czy to forum sluzby zdrowia ?? chyba to moja sprawa , prosilem o opinie na temat BSW a nie na temat mojego sluchu.
greg00 napisał:domel85 napisał:czy to forum sluzby zdrowia ?? chyba to moja sprawa , prosilem o opinie na temat BSW a nie na temat mojego sluchu.
bez nerw, czlowieku, nie dosc ze jestes nowy to jeszcze takim tonem do ludzi ktorzy chca ci pomoc?