to 154 seria pierwsza , a smigam vectra b sedanikiem obudowa to 100l netto br
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bo chyba ciśnienia to akurat nie brakuje...takero napisał:inaczej - co jest nie tak z 15 ?
czego brakuje ?
nie bierz na powaznie tego co pisze do nosba bo to moj kumpel i to byl taki zarcik z tymi pionkami , a jesli chodzi o pomoc to wg. mnie , powineinem w tej chwili czyttac opinie na temat 184 a nie mojego sluchu.takero napisał:domel85, tak - krytykować innych i naskakiwać na nich potrafisz,
no i do tego ciągle powtarzać że nikt nie chce Ci pomóc...
bo chyba ciśnienia to akurat nie brakuje...takero napisał:inaczej - co jest nie tak z 15 ?
czego brakuje ?
najprawdopodobniej to sie przejade do tej łodzi ,mam niedaleko i potestuje na miejscu , musze sie tylko dowiedziec czy bedzie mial pudlo pod 184.Maxi napisał:Napisz ze jestes z forum diyaudio i czy moglbys wrazie czego wymienic 15" na 18".
Bude pod 15" masz akurat
Wszystko zalezy... O ile masz dobrze przod dobrany to na BR moze to lepiej wyjsc. U mnie dokladnie tak sie stalo - zamknieta nie grala tak jak chcialem (a low-kick-i byly za twarde i zbyt mocne w porownaniu do reszty), przerobilem na skrzynke (znacznie wieksza) z BR i... tez nie gra tak jak chcialemumberto napisał:Dokładnie,kto dotąd się jarał BR w aucie niech spróbuje closed.Warto.
No wlasnie przod gra rewelacyjnie :!: Natomiast tyl to jeszcze nie to.umberto napisał:MatiPTP, czyli masz lipe z przodu
Jezeli efekciarstwem nazywasz to, iz sprawia mi przyjemnosc jak przy np Prodigy albo jakiejs innej (np. czarnej) muzie z glebokim basem trzesie mi wszystkimi bebechami - to ja w takim razie efekciarstwem nie pogardze. Jak najbardziej doceniam jednak jakosc tej calej zabawy.umberto napisał:System robiony pod kątem słuchania muzyki w celach relaksacjnych.Efekciarstwa nie znoszę.
Raveland napisał:tylko trzeba poczekac bo musze zrobic skrzynke na niego