• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Oprogramowanie do rysowania kolumn?

Auto Cad może i drogi, ale oryginalny :p
Ostatnio na DC spotkałem sie z wydaniem 2006 :] Z resztą na różnych p2p są eBooki do nauki.

AutoCad, przedstawiony przez Ciebie rysunek pochodzi właśnie z ACada.

W sieci są eBooki oraz poradniki na www. Wystarczy po-Google-ować. Cad nie jest taki trudny, też wydawało mi się, że jest nie do okiełznania.

Nadzik: Rozumiem.... Z resztą, ostatnio w moim mieście posiadanie nielegali jest utrudnione. Jakieś 2 tyg. temu policja ostro jechała ludzi z naszego lokalnegu huba. Pare osób dostało spore grzywny. Wiem też że przebieranicy wchodzą do domów, przedstawiają lewe legitymacje i nakazy, birą kompa pod pache i do domu, że niby dowód rzeczowy...
Taka mała dygresja. Już nie zaśmiecam forum. :D

Rysowania prostych rysunków można się nauczy bardzo szybko. Przy bardziej skomplikowanych trzeba mie niestety pewną wprawę.

Powrót