• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Orginalny STK4241 gdzie nabyć

Reakcji
0
jak w temacie gdzie mozna kupić orginalną kostke stk w warszawie albo przez internet..... miałem orginał i po 5 latach katowania się spalił.... w tych samych warunkach podróby palą się po paru dniach.... juz mnie to wqrza 2x50zł wywaliłem więc teraz chce zapłacić raz a dobrze....

Odwieczne pytanie ale może jednak jest jakiś sposób do dostać oryginałzamiast przepłacać za pirata.

A jak w AVT? ze strony wejdz do sklepu
W Gliwicach kjest pare sklepow i nigdy ni emialem wiekszego problemu a jak czego snie mieli to sprowadzali.Sam kiedys tez pracowalem w jednym z takich punktow i wiem ze roznie bylo z ogyginalnoscia.

W AVT nie mają tego scalaka. Z tego co wiem to oryginał kosztuje ok. 170PLN. :(

wole wydać 170 zł jak będe miał pewność że to orginał niz co tydzień wyrzucać w błoto po 50zł....

Chętnie bym kupił takie błoto za 50zł - gdzie takie sprzedają w necie-chodzi mi oczywiście o STK.

25zł,chociaż dla przykładu będe musiał go kiedyś zmontować-a ty myslisz,że u mnie w w sklepie za 90zł to oryginalny jest ten STK.

NA allegro jakiś człon sprzedaje zestawy do montażu na stkach z płytką i chyba wszystkim ale trzeba sie dopytać. 4050,4048 chyba kosztują koło 90zł czyli w sumie nie tak strasznie. Może ktośsie tym bliżej zainteresuje.

No i 4142 predzej niz 4241 ale w sklepie w Katowicach powiedziala mi ze moga miec (pytani tylko za ile i jak oryginalny).
Obecnie mozna w elektronikach klupic mikrokontrolery szybciej niz jakis dobry rezystor.

Powrót