• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ORYGINALNE ??? TONSIL 20/80/2

hm. tak patrze na swoj i na zdjecia to wygaldaja na oryginalne, kapulka moze ciutek za duza sie wyadje, ze 3mm wieksza srednica, ale to tylko zdjecia i moze sie tak tylko wydawac...
ta cena to za 2 sztuki?? strasznie tanio jak tak :)

[ Dodano: 2006-12-10, 13:09 ]
chociaz jak tak porownac z tymi zdjciami : http://allegro.pl/item148767702_tonsil_gdn_20_80_2_fabrycznie_nowy_gwarancja_.html to troche podejrzanie, bo i tak kopulka jest jakas taka malo wystajaca...
chyba zbyt fajna cena zeby to byly oryginaly nienaprawiane...

Hehe wg mnie nie jest to tonsil GDN 20-80-2 ale inna werjsa 20/80. Ponieważ na oko widać że membrana to papier a nie polipropylen.

dj_zibi napisał:
Hehe wg mnie nie jest to tonsil GDN 20-80-2 ale inna werjsa 20/80. Ponieważ na oko widać że membrana to papier a nie polipropylen.
popieram tak sami mi sie wydaje patrzalem na swoje i widac ze ktos przy nich grzebał wiec odpusc sobie kupno

nie wiem co to jest , ale napewno nie 20 80 2 ;]
pewnie kolejna samoróbka złożona z części z 10 innych modeli głośników jakich pełno na allegro...

Powrót