Niestety robiłem tylko z 1 metra bo to nie SW tylko pomiar na karcie MLS pozyczonej z uczelnii....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rfck napisał:BTW co powiesz o tym podbiciu wysokotonowca na 1-2 khz
Rfck napisał:Ciekawe po co ten idiotyczny kondensator 0.68 uF na basie![]()
Rfck napisał:Yoshi jak by sie odwróciło to charka pewnie i tak by byla zapadnięta albo by sie przesuneło wszystko w którąś stronę
Rfck napisał:BTW co powiesz o tym podbiciu wysokotonowca na 1-2 khz ?
Dobry pmysł bylibyśmy bogaci, P.K troche tych "zwrotek" zrobił.Yoshi_80 napisał:Może zaczniemy brać pieniądze za wypuszczanie "service packów" do zwrotek killera LOL
n_omyzs napisał:pegelmesser napisał/a
Killer pisał go? Widac ze fachowiec!
dabyl napisał:piku16 nie przejmuj się, pegelmesser tak zawsze... co nie znaczy, że trzeba mu to wybaczyć...
Artykuł fajny, dobrze, że powstał. Tylko moim zdaniem mogłeś trochę bardziej rozwinąć czym się kierować przy projektowaniu jeśli natrafiamy na jakiś problem. Chodzi mi o to, że w momencie gdy pojawia się jakiś "problem" na wykresie charki (typu góra, dołek, za niska impredancja...) to w którą stronę mam iść. Czy są jakieś wskazówki typu "w takiej i takiej sytuacji lepiej przenieść podział w dół albo wstawić jakiś korektor". Nie wiem czy w ogóle są tego typu wytyczne bo wydaje mi się, że tutaj potrzebne jest indywidualne podejście do konkretnej sytuacji ale przyszło mi coś takiego na myśl więc piszę![]()