• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ozdobienie ciała

• Autor wątku Autor wątku aryan
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
powiem krutko znudził mi sie mój dotychczasowy wyglad:(
w zwiazku ze zblizajacym sie karnawalem musze swoje BODY przyozdobic!
metale szlachetnie i te mniej szlachetne nie wchodza w gre.
tatuaze odpadaj!
wiec wpadłem na genialny pomysł przyozdobienia swego body i facjaty sznytami!

tylko nie wiem jaka długosc , czy wybrac szarpaną czy cietą??
planowalem zrobic jedna nafd łukiem brwwiowym i na policzku tak zeby szwy było ładnie widac a plastry na szwy ładnie bedom sie w ultra fiolecie swiecic:D
obowiazkowo musze miec tez sznyte na bice[psie kiedy wystwie łokiec przez okno i kiedy załoze bluzke ze sciagaczem na biceps:D

xczy macie jakies sugestie co do długosci na łuku i policzku i bicepsie? czynm je zrobic?
czy przyozdobic sobie takze tors , łydke i plery???
co wy na to???
hehehehe

na łydce kłuta szarpana :P
Ja bym na twoim miejscu coś zaimprowizował. Przyklej sobie fireworka taśmexem do policzka i go odpal. Powinno zajefajnie wyglądać i stylowo

hm, no ja mam pare klutych no i dziwnie to wyglada;/. zdecydowanie wole szarpane :D. polecam sobie porobic takie na ustach :D i jezyku mniami :), no i jeszcze oko bym wydlubal zeby to jakos razem wygaldalo :)/

i pilnikiem zęby sobie spiłuj, dobrze wyglądają rany wykonane stalową linką owiniętą wokół kończyny i przymocowanej z jednej strony do drzewa, a z drugiej do wyciągarki od ciężarówki. tylko przygotuj siatkę na mięcho.

proponuje jedna cieta lecaca przez policzek i oko i łuk , a druga na klacie . Bardzo stylowe też mam takie

Albo rana postrzałowa na lewej półkuli mózgowej (o ile taka istnieje). mam giwerkę to cię mogę drasnąć z lekka, tylko żebym trafił !
Albo może utnij se rękę niżej łokcia !!! Pomyśl..Ale byłby czad jakbyś tak kikuta wystawił ze ściągaczami na bicepsie... Ludzie a zwłaszcza laski oglądali by się za tobą....ale chyba z politowaniem

Proponuję cos oryginalniejszego, może części elektroniczne pod skurą?? jakaś płytka drukowana w dużej rozdartej ranie, oglądałeś terminatora?? myślę że starczy za inspirację na rany :)

Powrót