Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
przeciez to prawie cala plyta!! (ta mniejsza) wiec spokojnie udezaj do jakiegos skladu budowlanego... napewno bedzie w Twoim miescie.Hitachi napisał:potrzebuje około 4 m2 płyty wiórowej
wystarczy odrobina dobrych chęci i dobra pilarka tarczowa i tniesz sobie jak chcesz...greg00 napisał:nawet jak masz dobra to lepiej niech oni potna, oni maja maszyny ze co do milimetra rowno moga pociac, raczej w domu takich mazyn sie sie tryzma![]()
no i jeszcze jakiś tam minimalnych umiejętności trzagreg00 napisał:dodam jeszcze ze raz cialem reczna krajzega, to po sklejeniu wszystkich scianek, musialem dac jeszcze jakas jedna plyte
dziwne ze majac takie zaplecze sprzetowe jeszcze pytasz tutaj o zwykla plyte...Hitachi napisał:trudności z pocięciem nie będzie ojciec ma 2 tonową piłę tarczową, wyrówniarko-grubościówkę, wiertarkę na kilka wrzecion więdz kłopotu z pocieciem nie bedzie ;]
tne wzdłuż diyowej prowadnicy i na długości 3m materiału mam co do 1mm, a nawet pewnie jeszcze lepiej - ostatnio meble robiłem do siebie do wołomina to wiem ;]greg00 napisał:ale nawet jak masz umiejetnosci to co do milimetra nie wytniesz rowno po calej dlugosci plyty, nie wiem jakabys musial miec wprawiona reke do tego zeby ci sie to udalo, ja tam wole zaplacic te 10 -15zł wiecej i niech rowno potna,
to strasznie kijową krajzege masz ...greg00 napisał:ale rowniej by mi wyszlo wyzynarka niz ta reczna krajzega
pochwal sie fotamitakero napisał:tne wzdłuż diyowej prowadnicy i na długości 3m materiału mam co do 1mm,