• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Płytka AVR

Sprawdz czy nie ma innych boardow oferujacych wiecej za ta cene.

Ja osobiscie nie uzywam takich 'cudow'.
Mam po prostu kontroler w podstawce i kazdy jego pin wyprowadzaony poprzez gniazda ARK i tyle, podpinam co chce i gdzie chce.

Fakt, troche dlubania na pajaka :)

A co do 'padania' to raczej nie padnie, jak bedziesz uzywal tego z glowa to tam w sumie nie ma sie co popsuc.

W tej cenie nic korzystniejszego nie znalazłem niż to. Poza allegro nie wiem za bardzo gdzie szukać :) Wolałbym na początek kupić takie coś, niż konstruować to co ty, gdyż nie mam zamiaru w bliskiej przyszłości pisać programów obsługujących więcej urządzeń niż na tej płytce :) Chociaż nie wiem w jakim tempie będzie przebiegać nauka.

Całkiem przystępna cena. Nie odstrasza. Ja zaczynałem przygodę na podobnej płytce prototypowej. Teraz pracuje na wynalazku, własnej konstrukcji. Na początku, gotowy projekt bardzo pomaga. Pozwala wyeliminować błędy związane z samą konstrukcją, a skupić się na programowaniu.

Powrót