• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Płytka drukowana do altrona AL-35 ?

• Autor wątku Autor wątku elmer
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Witam

Gdzie mozna pobrac wzor sciezek do tego wzmacniacza ?

No nie udostepnia :( .
Wyslalem maila do nich o ten uklad to mi napisali ze plytka powinna byc dostepna wraz z ukladem na dniach. Moze bedize ktos dobry i za jakis czas udostepni taka plytke lub moze ja sie o to postaram...

Koszt plytki u Altrona to 10zł brutto +wysylka coś ok 5zł. czyli tak jakby kszt sztuki u altrona to 15zl ale jak bym sie zdecydowal od razu na wiecej sztuk to bylo taniej.

Tez mam schemat tego ukladu z opisaem od Altrona, gdzies na forum sie znalazl.

Ja tam wolałbym kupic niz robić. ostatnio sam robiłem płytke pod preampa questera to znalezienie wiertła poniżej 1mm w miescie 15tyś ludzi graniczy z cudem.

Dzieki za schemaciki :) A moze komus by sie jeszcze chcialo zeskanowac plytke od strony sciezek ???? :P Zibi jak potrzebujesz male wiertla to CI moge kupic we Wroclawiu takich nie brakuje :)

Powrót