Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
No nie udostepnia .
Wyslalem maila do nich o ten uklad to mi napisali ze plytka powinna byc dostepna wraz z ukladem na dniach. Moze bedize ktos dobry i za jakis czas udostepni taka plytke lub moze ja sie o to postaram...
Koszt plytki u Altrona to 10zł brutto +wysylka coś ok 5zł. czyli tak jakby kszt sztuki u altrona to 15zl ale jak bym sie zdecydowal od razu na wiecej sztuk to bylo taniej.
Tez mam schemat tego ukladu z opisaem od Altrona, gdzies na forum sie znalazl.
Ja tam wolałbym kupic niz robić. ostatnio sam robiłem płytke pod preampa questera to znalezienie wiertła poniżej 1mm w miescie 15tyś ludzi graniczy z cudem.
Dzieki za schemaciki A moze komus by sie jeszcze chcialo zeskanowac plytke od strony sciezek ???? Zibi jak potrzebujesz male wiertla to CI moge kupic we Wroclawiu takich nie brakuje
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.