• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Płytki PCB pod TPA6120

• Autor wątku Autor wątku pmx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

pmx

Reakcji
0
Witam
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zbudowania wzmacniacza słuchawkowego na układzie TPA6120
Postanowiłem, że płytki nie będę projektował od nowa (jestem raczej cyfrowcem a nie analogowcem ;) ) i zastosuję jedną ze sprawdzonych konstrukcji.

Wiecie może gdzie można zakupić płytkę pod ten układ? Zamówienie grupowe było swojego czasu na audiostereo ale już wszyscy się opkupili.

Będę wdzięczny za każdy namiar, ostatecznie może być projekt eagle - płytkę wytrawie sam.

Napisz na as, na pewno ktoś chomikuje... Co jakis czas tez w roznych kostkach do wziecia sie pojawiaja, ostatnio nawet byla

Na AS poszło ogłoszenie. Napisałem też już jakiś czas temu do nijakiego Chuml z AS bo swojego czasu robił zbiorowe zamówienie na te PCB, niestety zero odzewu.

Powrót