• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Paintball - Warszawa - Fort Chrzanów !!!

Reakcji
0
No właśnie jako że stałem sie posiadaczem własnego sprzetu rozpoczołem przygodę z Paintballem. Grywam na Forcie Chrzanów, to jest skrzyżowanie Połczyńskiej i Lazurowej. Razem ze mną przyjeżdża tam około 20 innych osób. Gramy prawie w kazdy weekend. Oczywiscie zapraszam puki pogoda dopisuje, pozatym to niezła przygoda i adrenalinka :D
Zapraszam wszystkich, naprawde warto !!! (nie trzeba mieć swojego sprzętu)

To nie jest reklama :P

ceny i kontakt z organizatorem znajdziecie u mnie pod GG albo mailem.

To na tyle pozdrawiam !

Zygmunt,słyszałem ze na poligonie w Biedrusku jest opcja wypożyczenia sprzetu do paintball'a ale nie wiem czy jest to jeszcze aktualne.

jasne.... najlepiej jakbys napisał na GG no ale napisze... nie bierzcie tego jako reklama tylko INFO :P

55zł za :
Maska
100 kulek
Broń
Gaz
Mundur

11-12gr/szt. dodatkowe kulki.

przeważnie w 100 sie zamyka... a zabawa na 4 godziny minimum... a jak sie bedzie oszczedzac kulki to i na 5-6...

pozdro

Powrót