• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pajak

Dzisiaj rano się budze, zaglądam do pajączka, a tam całkowite przemeblowanie, ten zwierzak jest niemożliwy aby w tak krótkim czasie tyle zrobić.

Wole myszki,białe,blond :).Pająki?Ble,boje sie!No chyba że ze schematu od Irka.Narazie chciałem psa a mam kota.Paranoja!
PZDR

umberto, pajak jest mniejszy mniej kosztuje wyrzywienie a pozatym ci nie ucieknie

Qrna,a kto mi dzieci wychowa!?A co do naszego tematu to wybór padł na..TVM :( no ale to klient i nie mam za wiele do gadania.
PZDR

Pająka jak jest duży trzeba karmić szarańczą i innym tego typu robactwem!

Pytanie skąd to wziąć i ile kosztuje! ew. czy trzeba to samemu hodować?

Richard Small, ale po co odrazu szarancza mozesz kupic jak bedzie dorasly mysiego noworaotka i problem jest z glowy

Witam wszystkich i musze sie pochwalić. Mój pajaczek właśnie wczoraj przeszedł 4 wylinke ;-)

mój pajączur przeszedł ostatnio wylinkę. awansował na L3. ponizej zdjątko z wylinki raczej jej resztki. zdjęcie robione aparatem z telefonu i pod szkłem powiększającym.

Załączniki

• kopia__5__0002.jpg
    kopia__5__0002.jpg
    44.8 KB · Wyświetleń: 0
To ja sie tez pochwale moim smithim który od tygodnia jest juz L4 (zdjecia takze robione aparatem z telefonu wraz ze szkłem powiekszajacym)

Załączniki

• l4_07.jpg
    l4_07.jpg
    31.7 KB · Wyświetleń: 0
  • l4_06.jpg
    l4_06.jpg
    37.6 KB · Wyświetleń: 0
  • l4_05.jpg
    l4_05.jpg
    30.9 KB · Wyświetleń: 0
A ja mam 2 nowe kędzierzawe :D Czyli razem już 4. W biolifu rozdawali za darmo na mikołaja więc nie mogłem przegapić takiej okazji:)

a czy taki maly mocno gryzie? wlasnie sie zastanawiam nad zakupem kedzierzawego, a co jaki okres maja linienie?

[ Dodano: 2004-12-04, 21:44 ]
czy kupowaliscie na allegro?

Powrót