Kurde,chyba macie rację,tak się przyglądam recenzją,opisom.To chyba jest tak jak z praktycznością kalkulatora w zegarku,mam ale używam jak wyjścia nie mam.Męczarnia po prostu.Kupię jednak chyba palma.
umberto, masz może jakiś link do oferty orange z N95?
Oferty są przedstawiane indywidualnie,nie ma zasad i wszystko zależy od ruchu na koncie.Ja akurat mam kilka telefonów na starą firmę co pozwala na pewne negocjacje,po prostu troszkę się liczą z klientem,no i już działa na nich hasło PLAY :mrgreen:
Ogólnie N95 jak dla mnie w promocji 600zł z umowa na dwa lata plus zmiana planu na korzystniejszy finansowo.
EDIT
OK,klamka zapadła,będzie palm.
I teraz pytanie do fachowców.Czym się kierować tzn.chodzi mi o wyposażenie,baterię,karty rozszerzeń itd.
Na pewno mile widziany GPRS,fajnie by było mieć sporo pamięci.WI-FI,fajna sprawa ale chyba za dużo wymagam.No i kwestia baterii,naczytałaem się już tyle opini że ogłupiałem.
Główne zadania to arkusz kalkulacyjny i mała aplikacja współpracująca z Subiektem (faktury,magazyn itp.)Ponadto z pewnością dużo odręcznych rysunków,zapisków.
I przy okazji,ponoć,ale tylko ponoć,te mediony nie ustępują jakością markowym wyrobom.Ja osobiście w to wątpię ale...może ktoś to praktycznie sprawdzał?