• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Panasonic WM61A - jacys zainteresowani ?

Reakcji
0
Witam. Planuje kupno wiekszej ileosci ww kapsulek i zastanawiam sie czy byliby jacys chetni na nie.
Cena by oscylowala w granicach 30 zł + koszt wysylki lub odbior osobisty w krk.

Czyli nie wiecej niz 36 zl.

Jesli ktos jest zainteresowany to niech sie wpisuje. Jesli by sie zebralo troche osob to bedzie taniej.

Pozdrawiam

Kupuje z wlasnej kasy taka ilosc zeby starczylo dla mnie + dla was. Licze na to ze malo osob sie wycofa.

Z waszej strony bez ryzyka :). Jak ktos sie wycofa to nie bede bil.

Aha
Chyba zle oszacowalem czas... powinny byc juz za miesiac.

Za taką samą cene można kupić kilka sztuk na allegro jeśli się zagada ze sprzedawcą - i do tego nie trzeba tyle czasu czekać.

Na allegro jest po 40 + wysylka i mozna sie dogadac po 40 a on placi wysylka
a ja mowie ze najwiecej 36. Jesli duzo osob wezmie to bedize mniej

jak brałem 6 sztuk to płaciłem mniej niż 30 zł i gosc pokrył koszty przesyłki

adasko
hehe. brales 6 sztuk... to co innego
jakbys zamowil 6 sztuk to tez bym Ci dal dobra cene. A ja mowie o 30zl lub mniej jak ktos bierze 1 sztuke... chyba jest roznica.

Czy to jest ten mikrofon pomiarowy??
Jeśli tak to też bym się pisał bo chciałbym zacząć samemu zwrotnice projektować.

Grzmil czy mógłbyś do mnie napisać na PW co i jak kiedy juz będą te mikrofony i ile kasy ci przesłać ... mam teraz problemy z netem..

[ Dodano: 2005-09-03, 00:58 ]
Może przy okazji tematu ktoś doświadczony opowie co i jak dalej się robi z tym mikrofonem, moze jakies linki.
Kiedyś byłem na jakiejś stronie o SW i tam też było wspomniane o tym mikrofonie o tym jak sie go montuje ale juz nie pamietam adresu.

Powrót