• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

panel do sooba za 92 zl 100W ???

Kiedys sam konstruktor transformatorow mi powiedzial ze najlepiej jakby nie pisac wcale mocy na trafie bo zawsze sie znajdzie taki co bedzie kwestionowal moc trafa. A to ze za duza a to ze za mala. A tak trafo bez napisow bedzie zawsze dobre :)

#w pewnym sensie off-topic#

Reoddai(i inni),
skończcie już do cholery błędnie pisać wyraz 'subwoofer'. Wasza pisownia kłuje w oczy!
Zwracam uwagę na Twój status: "Teraz mysle nad sooben..."

No to teraz totalny of topic ale nawiazuje do postu wyrzej jak wymawia sie anglojezyczny wyraz jakim jest "SUBWOOFER"? ilekroc ogladałem "Czas Tunigu" mówili "Sabufer" czy to jest poprawie ?:D

dodaj Ł przed u i mniej wiecej bedzie poprawnie tylko nie wiem sam czy "sab" czy "sub" trzeba by sie anglików zapytac :) albo nagrac ich wypowiedzi :)

Powrót