• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Panele do subwoofera do subwooferów aktywnych - AudioDesign Kraków

Trudno będzie zjechać z kosztem wykonania podobnego wzmacniacza do suba jeśli chce się wykonać go z nowych elementów. Ale jeśli ktoś ma zaplecze magazynowe " z odzysku " i całość może wykonać sam w własnym zaciszu warsztatowym , to koszt będzie niższy i jak zawsze to co najcenniejsze ..... .

Nie na temat...
Panowie, ale temat nie jest o tym czy gościu jest wiarygodny czy nie tylko o panelu, więc proponowałbym komentarze na temat tego osobnika pisać w tagu offtopic...

Racja dolphin !
Chętnie bym coś napisał na jego temat,ale strona w przebudowie a na maila nie odpowiadają...to jak chcą sprzedawać i zarabiać!?
Jutro jak znajdę chwilę to zadzwonię i zobaczymy co mają do zaoferowania-z chęcią wziąłbym coś naprawdę mocnego,ale nie pogardzę i tym 300.

Nie na temat...
Ale ja dałem tylko wam namiar - nie jestem jakiś ich konsultantem, pośrednikiem.

Z zapytaniami polecam kontaktować się osobiście na nr. TEL:888-25-00-19 lub (12)341-43-64 - Sebastian L.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Nie na temat...
Nie da się większej czcionki zrobić LS?
Chodziło mi o to zeby była widoczna, ale widocznie mam za dużą roździelczość na monitorze oraz pomniejszoną do 75% stronę przeglądarkę i wyglądało to znośnie.
Prosiłbym jednak rozmiar większą, ew pogrubioną, żeby każdy widział jak się kontaktować.

Czy w tych wzmacniaczach jest przełącznik OFF/AUTO/ON? W ogóle gdzie można przeczytać o nim więcej? bo jakoś na ich stronie nic nie ma.

Czy w tych wzmacniaczach jest przełącznik OFF/AUTO/ON? W ogóle gdzie można przeczytać o nim więcej? bo jakoś na ich stronie nic nie ma.

Widzisz dolphin, a mówiłem większą czcionką bo nie widzą? Proszę o poprawę, bo ja już edytować nie mogę.

Trzeba dzwonić - ile wiem, tyle napisałem, sam czekam na odpowiedzi z ich strony.

proponuje podac im link do tematu
niech sami oficjalnie napisza o swoich panelach

Już wiedzą o linku, P. Sebastian pisał iż jest obecnie w tym tygodniu sam w firmie i nie bardzo ma czas na odpisywanie, ale postara się napisać coś na forum(nie obiecuje).
Jak pisałem - na chwilę obecną wykonuje obowiązki sklepu, plus sam klepie stronę tak więc czasu mało. Prosi o cierpliwość.

Ja zdjęć innych nie mam, ale sądzę że się pojawią.

czy coś ruszyło w sprawie tych paneli???

---------- Post dodany o 11:43 ---------- Poprzedni post o 11:35 ----------

witam
właśnie dzwoniłem do krakowa i powiedzieli mi ,że panele będą gdzieś w okolicy sierpnia ,że aktualnie dopracowują te panele jak i stronę na której będą opisane

No to firemka straciła na wiarygodności IMO, po pierwsze miał się pojawić jakiś wpis na forum z ich strony, a tymczasem olali temat.

Noi sierpień (ciekawe czy jak w STXie trzymają się terminów) + dopacowywują (praca kosztuje) = za pewne jak marian pisze, cena w górę.

Powrót