• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Parametry głośnika - pomocy!

• Autor wątku Autor wątku Slaw
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Słyszałem pare pozytywnych opinii na temat głośników Nexta, nowy taki ponoć kosztuje 600zł a ja mam możliwosc kupna za 280zl zupelnie nieuzywany. Napisalem maila do Nexta z prośbą o parametry więc zobaczymy co będzie...

slyszales zle opinie jak do glosnikan ie ma wiarygodnych parametrow to firma krzak

jak dla mnie na pierwszy rzut oka robi wrazenie glosnika typu 888 za 20zl moze sie myle, moze poprostu nie znam tej firmy, ale nazwe ma dobra :p rob jak ci znaki podpowiadaja czyli next speaker

Spotkalem sie z tym glosnikiem bodajze na caraudio.com to jest cos pokroju Magnat'a tak mi sie wydaje, taki Magnat z USA ;]

Ja bym wolał Magnata...
A co do Next'a... Głośnik przeznaczony do małych objętościowo skrzynek i to samochodowych ( 20 - 30 ltr )...
Jeżeli chcesz to do domu to lepiej daj sobie spokój...
Pozdr.

Powrót