• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Parametry glosnika do WinISD + mala rada.

Reakcji
0
Czy moge prosic o przeslanie plikow z parametrami technicznymi do WinISD. Chodzi mi o Tonsile szczegolnie gdn 30/80/4.
A tak to moze jakies sugestie jaki glosnik moge tam wepchnac zeby milo buczalo, zalezy mi na jak najwiekszej kontroli basu.
Kolejne moje pytanie czy 45W wzmacniacz zagra na tym glosniku.

glosnik nei zagra na watach cos tam bedzie slychac ale doprawdziwego basu temu daleko

a co do parametrow to milego szukania sai to w wielu miejscach naraz

Człowieku, o tej wieży już była dyskusja w innym temacie. Z gówna bata nie ukręcisz.... Taka jest brutalna prawda. Na pewno będzie to na tej wieży grało, ale pytanie jak? I jak długo (zanim się zepsuje wzmacniacz)?
A parametry większości GDN-ów znajdziesz na angielskiej stronie Tonsila (tego modelu akurat nie zauważyłem).

a jak się przedstawia relacja cena jakość tego tonsila. czy warto dać za niego około 219 zł??

Powrót