• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Patent do robienia frezów pod głośniki

Reakcji
1
Witam. Kiedyś (z rok temu) był chyba artykuł ze zdjęciami jak dorobić specjalną podstawkę do wiertarki, by robić frezy pod głośniki. Szukam od godziny w artykułach i na forum, ale znaleźć nie mogę. Jest jeszcze gdzieś ten opis na Diyaudio?
Dzięki.

Dzięki UKA za pomoc, bardzo mi pomógł twój link w rozwiązaniu problemu i gratuluję poczucia humoru. Oby więcej takich pomocnych forumowiczów.

Tak to już jest, niestety. Niektórzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy świata. Pewnie na innych forach związanych nie koniecznie z tematami o sprzęcie audio albo nawet w szkole ludzie jadą z nimi ja z gównem i tu się muszą na kimś zemścić. Chore, ale niestety prawdziwe.

Niestety

Niestety

W Polsce jest mnóstwo takich nadętych pajaców - sadystów którzy tylko czekają by komuś dopiec z byle błahej przyczyny. Czują się wtedy jak elitarni guru. Sprawia im to wielką radość i dostarcza wiele satysfakcji. To cecha narodowa Polaków;)
Pozdro dla Olsztyna

Buahahaha!!!! Zamiesciłem ten link, bo pytanie było w dziale AKUSTYKA!!! Gdybys napisał post w odpowiednim dziale, to bym Ci podesłał bo mam to czego szukasz na dysku.
A co do Twojego ostatniego postu, to nie będę komentował, bo nie chcę zniżac się do twojego poziomu.

temat od wrzucania to byl "kable a brzmienie" i nie wracajcie do tego bo tylko sie burdel robi

Powrót