• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

PCB do UNIampa - kto chętny?

• Autor wątku Autor wątku syrus
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dobrze, że napisałeś w temacie, bo nie mogłem go podbić.

Płytki osobiście może odebrać Quester, teraz jest chory na grypę ale jutro być może znajdzie czas i odbierze płytki. Jak tylko będę miał płytki to dam znać i wrzucam fotki.

Od strony ścieżek jest ładny kolor, od strony elementów jest lekko zielonkawy, bo laminat FR4 ma zielonkawy odcień. Istnieje możliwość zrobienia płytek na zabarwianym laminacie, wtedy kolory są z obu stron idealne ale taka przyjemność dodatkowo kosztuje.

Zaraz idę na pocztę.

[ Dodano: 2010-10-06, 19:00 ]
Niestety, płytki wyślę dopiero jutro w południe, bo ludzie wrócili z pracy i tłumy czekają z awizo do okienka. Gdyby zobaczyli, że stoję przy stanowisku z 40listami poleconymi to chyba by mnie zabili :wink:

I tak poczta wysyła listy o 14:00, więc nie powinno to opóźnić dotarcia listów do adresatów.

Zostały 22 wolne płytki.

luke666, A takie pytanko nie związane z tematem :P czy mi sie wydaje za na jednym laminacie jest 5 płytek? Ty to jakoś rozcinasz czy porostu sie ładnie same lamia?

Tak, na jednym laminacie jest 5szt płytek. Są one nacięte frezem i ładnie się łamią.
Wynika to z technologii produkcji, na jednej płycie laminatowej jest kilkanaście-kilkadziesiąt płytek, na które na raz nakładany jest sitodruk, są wytrawiane, wiercone, a na koniec frezem tnie się laminat na kawałki wygodne w transporcie- w tym przypadku 5szt wielkości +-A4.

luke666, Dzieki wielke przed chwila list doszedl plytka pienka :D zabieram sie za lutowanie
Dzieki za trud wlozony w to zamowienie
pozdrawiam

i do mnie dziś płyteczki 2 szt w całości dotarły DZIEKUJE :)
...jeszcze tylko teraz elementy musze gdzies zamowic. pozdrawiam

Powrót