• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

PCB do UniAmpa

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
INFO:

Właśnie zleciłem produkcję płytek PCB do UniAmpa. Ostatecznie wygląda to tak:

- laminat FR4 1,5mm
- miedź 70ľm
- czarna soldermaska po obu stronach
- opis po obu stronach

Cena: 10,75 zł/szt.

P.S. Zdecydowałem bez konsultacji w Wami, żeby firma wykonująca PCB zrobiła dwustronny opis ponieważ różnica ceny była liczona w groszach - mam nadzieję, że mi głowy za to nie urwiecie :lol:
P.P.S. Cena końcowa jest najlepszą jaką udało mi się wynegocjować i sądzę, że ostatecznie satysfakcjonująca.

dolphin123 poprawiaj listę - zlecenie wystawiłem na kilka sztuk PCB więcej niż wynika to z listy ponieważ dzięki temu zyskaliśmy spadek ceny o prawie 4 zł ;)

UPDATE:
Widzę, że pisałem gdy Ty edytowałeś post :lol:

Cena super, i ciekawa sprawa z tym opisem z dwóch stron :) zamieść fotki jak odbierzesz :) Pozdrawiam

Quester, ile wiecej plytek zamowiles? bo ja zamawiam czesci na 10 zesatwow wiecej. no i jak jest taka cena to wezme jeszcze jedna plytke ;)

Biorąc pod uwagę już wprowadzone zmiany na liście jest jeszcze 8 płytek "górką". Znając życie firma, której zleciłem wykonanie PCB zrobi ze 2 albo 4 płytki więcej (w zależności jak im na formatkach wyjdzie), więc jeśli będzie taka potrzeba to odbiorę włącznie z nadmiarowymi.

Nie na temat...
Quester, wspominales o KITach na audiomani? bo moze tam by sie ktos chetny znalazl...
wtedy bym wszystkie bral do kompletow

Cena zaje.....dwabista. To prawie za darmo :smile: Jak wcześniej patrzałem w necie, to koszt wyprodukowania płytki w różnych firmach wahał się w granicach 25-30zł.

Skoro cena taka niska, to ja też podbijam zamówienie do 3 płytek - oczywiście jesli da radę :razz:

melisław, jeśli chodzi o zmiany sposobu przesyłki to nie ma najmniejszego problemu (oczywiście do czasu, aż zaniosę przesyłkę na pocztę :lol:)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót