• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

PCB/Kit części DAC PCM56/PCM61

Status
Ten wątek został zamknięty.
mostki za dyche 80sztuk roznych i pracuja w zasilaczu do daca i wygladaja porzadniej niz z Tme

8value * 10 sztuk
https://s.click.aliexpress.com/e/Lsa3ViD

z tym ze mostki mi szly bardzo dlugo i dlatego zamowilem tez w tme i ironia przyszly w ten sam dzien co z tme i zalutowalem te chinski na probe i tak juz zostaly

Ostatnia edycja:
Jeżeli chodzi o mnie, to trochę nie jestem przekonany do zamawiania *wszystkiego* z aliexpress :)

Dla mnie bez AD1896, o ile to możliwe. Okazało się, że mam 2szt ze starych zapasów.

Nie zapomniałem o tym zamówieniu - w ciągu tygodnia mam nadzieję rozesłać dane do przelewów. Muszę jeszcze ogarnąć jedną sprawę w banku i lecimy z tematem :)

Poszło PW do wszystkich. Jak ktoś ma jakieś pytanie to proszę tutaj żeby inni też mogli przeczytać :)

Brać NE5534 czy iść w innym kierunku? Taka zagwozdka na sam koniec, jak są już znane koszty. Z AD może być ciężko po urlopie...

Ja czekam na wypłatę :) Jakbym tak chciał dodatkowe NE5534, to ile dorzucić do przelewu? I czy w ogóle zawracać ci głowę?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót