• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

PCB/Kit części - USB Audio 32 bit/384 kHz

Status
Ten wątek został zamknięty.
Osobiście trochę obawiam się zakupu na Ali z racji tego, że oferty na CM6631A jak i pamięć nie mają żadnego feedbacku.

Ja kupiłem z tego linku:

https://www.aliexpress.com/item/IC-...tic-and-new-Free-Shipping-IC/32696257949.html

40 sztuk wziąłem. Przyszły i są OK.

Tak samo wziałem CM6631A z tego linku:

https://www.aliexpress.com/item/Fre...ts-new-and-Original-in-stock/32296779773.html

Niestety jeszcze nie doszły, ale nie spodziewam się jakichkolwiek problemów.

Ok, temat części załatwiony, no prawie. Pamięci trzeba zamówić w wielokrotności 10, a CM 5 - jest ktoś chętny na dodatkowe elementy w razie czego?

Prosiłbym też wszystkich o uzupełnienie danych, wiele osób nie wpisało imienia i nazwiska :) Przez weekend mnie nie ma, w poniedziałek zamykam listę i wyliczam cenę.

Swoją drogą - nasz system zbiorowych zamówień jest super - bardzo ułatwia to sprawę :)

Ok, temat części załatwiony, no prawie. Pamięci trzeba zamówić w wielokrotności 10, a CM 5 - jest ktoś chętny na dodatkowe elementy w razie czego?

Prosiłbym też wszystkich o uzupełnienie danych, wiele osób nie wpisało imienia i nazwiska :) Przez weekend mnie nie ma, w poniedziałek zamykam listę i wyliczam cenę.

Swoją drogą - nasz system zbiorowych zamówień jest super - bardzo ułatwia to sprawę :)

Wziąłbym jednego luźnego CMa i pamięć jeśli będą jakieś wolne :).

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Lutuje się bardzo przyjemnie - miałem CM6631, flash z chińczyka, resztę samemu zamówiłem z tme :)

Sory za jakość zdjęć, ale aparat został w domu :(

Ostatnia edycja:
Ładnie to wyszło. Kurde, tak chciałem samemu, ale jak patrzę jak to opędzlowałeś (aka polutowałeś), to może się do Ciebie ładnie uśmiechnę :cool::razz::drool:

Lista jest zamknięta, ale parę osób jeszcze mnie pytało, więc jak wrócę do domu to otworzę do jutra i zacznę powoli wysyłać dane :)

Tym razem listę zamykam już ostatecznie :)
Zrobię jakiś mały zakup na aliexpress żeby oszacować kurs dolara i wyślę dane do przelewu oraz kwotę.

Holgin jesteś Wielki, że zajmujesz się zbiorowym zamówieniem :)
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.

Dzięki :)
Wysłałem już PW z danymi do przelewu oraz kwotą. Myślę, że możemy poczekać do okolic 10.05, gdzie zwykle spływają wypłaty i puścimy zamówienie, chyba, że większość zadecyduje, że się śpieszymy :)
Jako że było o to pytanie - kwota 98.50 zawiera już koszty wysyłki do was.

Jako że i tak czekamy do około połowy maja (wypłaty 10 plus troche buforu na spóźnione przelewy), a wiele osób pyta o dopisanie się/więcej zestawów, znowu otwieram listę :)
Oprócz tego, sporo osób pyta się, czy polutuje cały zestaw i ile trzeba doliczyć - chętnych proszę o PW :) Polutowanie układu CM oraz pamięci zrobię za darmo (z zastrzeżeniem, że może to chwile potrwać, nie mam za wiele czasu wolnego), zgodnie z obietnicą (tylko proszę o to żeby zgłaszały się osoby które faktycznie nie mają do tego narzędzi/umiejętności, a nie z lenistwa :P )

- - - - - aktualizacja - - - - -

Ah, i jeszcze jedna sprawa - jeżeli ktoś bierze 2 lub więcej kitów, nie musi 2 razy płacić za wysyłkę, 98.50zł zawiera 9zł wysyłki, więc 2 kity to 188zł itp. :)
Kwestie zwrotów i tak dalej będę załatwiać na koniec zamówienia.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót