• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

PCB/Kit części - USB Audio 32 bit/384 kHz

Status
Ten wątek został zamknięty.
Dzięki.
Zapisałem się po bożemu. Rozumiem, że otrzymam dane do wpłaty.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Koledzy - Dziękuję za dobre serce :-)

Podsumowuje powoli zamówienie, robię koszyki... z ciekawości sprawdziłem ile by wyszło jakby rozdzielić zamówienie na TME/Mouser/Allegro... Teoretyczna cena kitu wyszła mi 74.23 + 9zł wysyłki :) Także chyba będę musiał porobić trochę przelewów zwrotnych :) Choć przeszła mi też przez głowę myśl, że nadwyżkę można by przekazać na serwer diyaudio lub wybrany cel charytatywny :) Co wy na to?

Ostateczną kwotę i wyliczenie podam jak już wszystko zamówię, ale wychodzi na to, że oscylujemy w okolicach 75zł za kit z PCB :)

Miło mi.
Lecz, serwer zostal oplacony przez Was uzytkownicy do 2020 roku.

Mysle ze niech sobie organizator zostawi za robote ;)

Alternatywnie można wrzucić na jakiś zbożny cel w przyszłości. Np. pierwsza składka na pokój AS 2019 :)

Na zbożny cel a jaki to już decyzja organizatora zamówienia , jeśli chodzi o moją cześć :)

Myślę, że jak dojdzie do etapu wysyłania paczek roześlę wszystkim PM z informacją i każdy podejmie decyzje sam :)

Też mi się wydaje, że najlepiej będzie gdzieś te pieniążki zamrozić, żeby były na AVS :)

zwracam nieśmiało uwagę,że nie wszyscy są stałymi bywalcami diyaudio.pl, częśc chętnych jest z audiostereo

Niestety -nie popieram opcji zamrożenia na AVS . Wpisując się na listę byłem świadomy ceny i na nią się zgodziłem -jak wszyscy . Nie wszyscy mają możliwości i chęci bycia na tej imprezie . Zostało trochę pieniędzy , to i dobrze. Osobiście proponuje ,żeby kolega Janek (niestety nie znam osobiście) kupił szanownej małżonce bukiet kwiatów i zaprosił ją na kolację -oczywiście przy świecach , a dzieci zabrał do kina /lunaparku/aquaparku itp (niepotrzebne skreślić - ale po co ? ;-) ) a wszystko po to ,żeby mógł bezstresowo zorganizować dla nas następny projekt ;-)

Ostatnia edycja:
A ja mam takie małe pytanie... Holgin, mógłbyś jakoś w miarę na bieżąco wrzucać co się dzieje z paczkami? Jakieś takie mam zboczenie po aliexpress i kickstarterze i fajnie by było, gdyby było chociaż wiadomo kiedy to doszło... Choć broń boże nie mam zamiaru Cię rozliczać z czasu, bo wiem, że wszystko trwa. Szczególnie przy takiej ilości roboty z tym wszystkim...

Direct - dziękuję ;)

siewcu - jak na razie zamówiłem kondensatory 100nF, koszyk na TME/Mouser wymaga ostatniego kliknięcia. Aliexpress załatwię jutro - wczoraj minął termin wpłat, dziś dopiero teraz jestem w domu, jutro podobnie (chyba), więc w piątek złożę zamówienie. Chcę jeszcze raz porównać moją listę w excelu z wpłatami na konto, żeby nie było jaj. Nie zamawiałem niczego przed zamknięciem listy i wydaje mi się, że to dość oczywiste - nie mam tyle pieniędzy żeby zakładać za innych i nie uśmiecha mi się ryzykowanie, mamy 71 osób na liście, każda która się wykruszy (i mamy zdaje się jedną taką osobę) to by była potencjalna "stówa" w plecy dla mnie :)

Co do nadmiaru - roześlę wiadomość do wszystkich uczestników zamówienia i każdy z osobna zadecyduje, czy chce zwrot, dołożyć na składkę na AVS albo na bukiet kwiatów dla dziewczyny ;) (żonaty jeszcze nie jestem, dzieci też nie mam :P )

W czasie oczekiwania na paczki z chin, przygotuje kity, zaadresuje koperty itp więc jak tylko będą u mnie biorę się za wysyłkę.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót