• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

PCB/Kit części - USB Audio 32 bit/384 kHz

Status
Ten wątek został zamknięty.
O to musisz pytać .3lite, choć zbiorowe zamówienie na części ma niewielki sens, bo trzeba wgrać opis do FPGA, a do tego potrzebny jest programator za 150zł :) Osobiście mam taki, ale myślę, że po gotowe moduły należałoby się zgłosić do autora projektu.

Konrad opublikowal nowy firmware, jakos przez USB można go wrzucić czy trzeba programmer?

Ostatnia edycja:
Wszystkie FW można wrzucić przez USB, w pierwszym poście masz linki do opisów jak to zrobić.

Tomkowi pewnie chodzi właśnie o ten fix z 16'tego, ponieważ naprawia te problemy z feedback co pozwala konwerterowi poprawnie funkcjonować pod Linuxem.

Wszystkie nadmiarowe pieniążki poszły przed chwilą na zbiórkę na pokój AVS :) Tym samym, to zamówienie uważam za zamknięte. Być może na zimę zrobię następne, ale nic nie obiecuje. Trzeba będzie pisać pracę mgr :)

Hejka, dzisiaj wgrywałem oprogramowanie na Windows 10 x64 z resetami, różnymi ustawieniami - finalnie bez skutku. Przesiadłem się na Windowsa XP i poszło bez problemu za 1 razem, także wina jest po stronie Windowsa 10. Nie wiem jak z Win 7 i wersjami x32. Co do objawów - pomimo komunikatu w Win10 x64 o poprawnym wgraniu nie był widoczny pasek postępu który w XP x32 się bez problemu pojawił. Stawiam, też że problem może być dla systemów x64, ale nie mam tego jak sprawdzić.

W związku ze zmianą koncepcji ,sprzedam ten moduł polutowany przez Holgina ,wraz z płytkami do
PCB - DAC PCMXX + Zasilacz + Sterownik .TYLKO CAŁOŚĆ !!! .Cena 200zł z przesyłką .Piszę tutaj ,bo w ogłoszeniach niestety nie mogę.

W związku ze zmianą koncepcji ,sprzedam ten moduł polutowany przez Holgina ,wraz z płytkami do
PCB - DAC PCMXX + Zasilacz + Sterownik .TYLKO CAŁOŚĆ !!! .Cena 200zł z przesyłką .Piszę tutaj ,bo w ogłoszeniach niestety nie mogę.

Nieaktualne

Hej
również jestem zainteresowany powyższym kitem (4szt) lub samym PCB, może ktoś coś... ?

Chciałem zapytać, czy ktoś miał może porównanie z amanero? Czy jest jakaś różnica? Może ktoś wolałby amanero.

Bedę zamawiał sobie CM6631A z aliexpres, mogę wziąć jeszcze kilka sztuk do paczki (tak żeby na cle nie było problemu), ktoś jest chętny?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót