Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
c4meleon napisał:Symasymem nie da się spalić HDS'ówostatnio na full gralo i nic..
zato vifki bardzo latwo padly..
czy to jest wina zwrotnicy :?: mam nadzieje ze w moim zastawie takiego problemu nie będzieSpaliłeś XT25TG??
Nie wiem czemu tak jest, ale mam takie wrażenie że kiedy XT25 grają już bardzo głośno, to HDSy się dopiero rozgrzewają. Ja spaliłem Tonsil 10/80/7 w podł. totemach ale impreza była :grin: pewnie to też wina zwrotnicy I rzędu...
cienko :neutral:Taka zwrotnica niestety... u mnie też tak jest, wysokie bardzo głośno a hds'y jeszcze chcą głośniej, szkoda.. ale moje wysokie spaliłem inaczej.. nie muzyką, kabel sygnałowy zwarł z obudową od komputera, bylo "buuuu" i tylko było słychać jak się wyłączył jeden, a drugi już nadpalony był i poźniej się spalił..
A moze by tak do zwrotnicy na hds180 i xt25tg dac rezystor ok 3.3ohm zamiast 2.2ohm??Moze wysokie tony by sie tak nie wybijaly do przodu i by wiecej wytrzymaly??
slychac to i to wyraznie ;]nonameplum napisał:jak przewidzieć, że xt19 lub xt25 ma już dosyć ?