• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Peerless - 830513

Reakcji
0
Witojcie :)

Zastanawiam się nad zakupem głośników jak w temacie - kompletuję klocki do auta.

Niestety nie znalazłem jednak żadnych opinii na ich temat. Szukam głośników podobnch nieco w barwie do vify a16wg (których niestety już nie produkują) - spóźniłem się.

Zestaw to: źródło Kenio w-534, wzmak axton 500x4, wysokie vifa d20nc z kondonkami mundorf 4,7 uF, kabelki eagle.

Jeśli mieliście do czynienia z midwooferami peerless w autku proszę o info i opinie

Dzięki

Grald

Grald napisał:
wysokie vifa d20nc z kondonkami mundorf 4,7 uF
sprzedaj je na allegro - niewiele sa warte ;]
Grald napisał:
Jeśli mieliście do czynienia z midwooferami peerless w autku proszę o info i opinie
http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=5355
mialem chyba jego poprzednika (niewiem czy moze sa jeszcze produkowane) i jest OK poza brakiem KICKa. jak w tym bedzie to poprawione to mozna brac ;)

zamiast tych D20NC kup jakas 1" kopolke. ja mam noedymowe XT25 ale jeszcze iche nie zamontowalem

Te vifki zakupiłem w dwa tygodnie temu właśnie na allegro ;) - dam im szanse jeśli nie podołają - pozostanie nam rozwód :)

Dzięki bardzo za opinie i czekam na następne

Pozdro

[ Dodano: 2008-05-10, 23:30 ]
Jeszcze jedno

Waham się w zakupie pomiędzy wspomnianym peerless, a MDS06 - proszę o opinie uwzględniając pozostałe klocki zestawu.

Dzięki raz jeszcze

dopiero teraz zauwazylem ze ten peerless to dokladnie ten ktorego mialem :D
Grald napisał:
Waham się w zakupie pomiędzy wspomnianym peerless, a MDS06
zdecydowanie MDS bo napewno bedzie mial lepszego "kopa" niz peerless. jednak dunczyk moze miec lepsza srednice - przekonam sie o tym jak dojedzie do mnie MDS05

Powrót