Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
VwMarcin napisał:Wstepnie zlozylem te monitorki na hds134 + dx25Masz może schemat zwrotnicy ? i co napędza Ci te monitory
adambb napisał:VwMarcin napisał:Wstepnie zlozylem te monitorki na hds134 + dx25Na projekt zwrotki sam musze poczekać bo "sie robi", narazie nic specjalnego-tymczasowe rozwiazanie aby sobie pograły.Masz może schemat zwrotnicy ? i co napędza Ci te monitory
Napęd to Yamaha Rx-397
VwMarcin napisał:Na projekt zwrotki sam musze poczekać bo "sie robi", narazie nic specjalnego-tymczasowe rozwiazanie aby sobie pograły.
adambb napisał:VwMarcin napisał:Na projekt zwrotki sam musze poczekać bo "sie robi", narazie nic specjalnego-tymczasowe rozwiazanie aby sobie pograły.
Przymierzam się do zrobienia całego kina na HDS 134 + Peerless v-line DX25TG-05-04 napęd Yamaha 557 ale bardzo mało jest info o tych głośniczkach. Więc jak już skonczysz to chętnie posłucham opinii o brzmieniu, oraz miałbym prośbe o schemat zwrotki. Twoja Yamaha radzi sobie z napędzeniem tych głośników ??? słyszałem narzekania ludzi że najniższe modele Y są przeciętne.
Niemożesz użyć tej zwrotnicy. Ani do 2xhds ani nawet do 1xhds się nienada(ta seria z projektu została zastąpiona kolejną-parametry też nie te)adambb napisał:Odświeżając trochę temat mam pytanie, czy zwrotnica stąd:
http://www.troelsgravesen.dk/HDS134_DX.htm
Nada się do połączenia dwóch Peerlessów HDS szeregowo, jeżeli tak to czy nie zmieni się częstotliwość podziału, i jak poradzić sobie z impedancją 16ohm ? bo zgodnie ze wzoru taka wyjdzie podłączając 8ohmowe głośniki, proszę o pomoc - uparłem się na 2 HDSy na kolumnach frontowych i nie wiem jak rozgryźć ten problem