• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pendrive - tani i w miare szybki

krzyhoo9 napisał:
o tym kingstonie to myślałem na początku ale słysząc opnie znajomych i wadliwości wysuwanego złącza zniechęciłem się do niego
.. i słusznie. Pomysl z tym wysuwanym wtykiem to porazka. Albo sie zacina albo łamie. Szkoda gadac. No i sam pen nieciekawy, w koncu to Kingstone, krol zamulaczy.
http://allegro.pl/item447932494_samsung_flashdrive_4gb_usb_2_0_oem_bulk_black_m.html bierz takiego i koniec. Mam takiego, ale kupilem go prawie 2 lata temu, teraz mniej niz 16GB chyba nie ma sesnu ale kazdy kupuje co mu potzreba.

krzyhoo9 napisał:
16gb to chyba przegięcie, wtedy to juz chyba naprawdę lepiej jakiś dysk. dla mnie 2, max 4gb wystarczy

Kazdy tak na poczatku mysli. Starczy ale na kilka tygodni. Jak trzeba bedzie przeniesc 2-3 plytki DVD z filmami, grami itp to bedzie klopot... Dysk inna para kaloszy.

16gb pendrajw jest zupełnie nieopłacalny...
kosztuje ponad 100zł grubo, a za 200zł masz 3.5' 500gb dysk na usb.

Powrót