Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tak napisałeś, że nawet Guru nie wiedziałby co napisać.Demien napisał:Chce zrobić wlasne kolumny niech ktos mi pomoże w wyborze głośników chcialbym po dwa średniotonowe na kolumnę jakas prosta sparawdzona zwrotnice. Chcę sprawdzić czy uda mi się coś fajnego zrobic i w miarę tanio.
czyli konstrukcja 3way z układem D'Appolito i bas na dole lub z boku? dobrze zrozumiałem czy raczej chodzi Ci o 2way lub 2,5way na dwóch midwooferach? no i ile kapuchy na to?Demien napisał:po dwa średniotonowe na kolumnę
to pewnie zauważyłeś, że:Demien napisał:a w tym linku to już spędziłem ładnych naście godzin
nie, to nie ma sensu. prawie za ta sama cene masz STXa ktory zagra duzo lepiej. niestety zwrotnica jeszcze nie gotowa :???:Demien napisał:podłogowe 2-drożne sporo myślałem o aranach ale nie 150 tylko 188 4oh na tej samej zwrotnicy co 150 czy to ma sens ? tak jaj tutaj http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=14775
ilu słuchałeś ?Demien napisał:nie jestem przekonany do szerokopasmowek
chyba odwrotnie ;]Demien napisał:słyszałem że w 3-drożnych jest gorszy bas a