nie nie - zdazyles odpisac w miedzyczasie...
chodzilo mi o philipsy
na allegro za 60zl
chodzilo mi o philipsy

na allegro za 60zl
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a to siedzi w uchu? mi zadne pchelki nie pasuja :/akg k319
Masz jakieś typy? ja się zastanawiam nad wyższym modelem AKG, jakoś mi podpasowały, ale jestem jeszcze daleki od decyzji.Ale teraz poszukuję czegoś poważniejszego.
W Poznaniu??mnie w mieście nie ma gdzie przymierzyć słuchawek , bieda w sklepach
Nic mi nie mów, mediamarkty i tym podobne nie sprzedają najczęściej tego sprzętu co bym chciał. Do tej pory wszystkie słuchawki zamawiałem prze internet ![]() albo lepiej - znajdujesz na alledrogo kogoś kto tym handluje i ma odbiór osobisty, wysyłasz pytanie czy można je odsłuchać - odpowiedź brzmi że nie można | ![]() |
waloos mam Maxele , co mogę powiedzieć - mają swoje minusy, góra nie na moje uszy
Tak na prawdę zwycięzcą tego zupełnie przypadkowego testu , chociaż mówię, przesłuchałem może 1/10 tego co mieli, były niepozorne, filigranowe słuchawki firmy Koss za 199zł http://www.mediamarkt.pl/sluchawki-k...apro,id-100899 .
A jam mam wrażenie albo zepsuty słuch że większość obecnych słuchawek, w grupie o której mówimy ma podkręcony bas za czym nie przepadam.Od takich co nie miały kompletnie basu, tak dosłownie nie było go słychać, po takie do aż uszy przytykało a bas dudnił jak z dresiarskiej BMKi.
Nie na temat...
Nic mi nie mów, mediamarkty i tym podobne nie sprzedają najczęściej tego sprzętu co bym chciał. Do tej pory wszystkie słuchawki zamawiałem prze internet
albo lepiej - znajdujesz na alledrogo kogoś kto tym handluje i ma odbiór osobisty, wysyłasz pytanie czy można je odsłuchać - odpowiedź brzmi że nie można![]()