• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pilot do CDP-591

• Autor wątku Autor wątku ZAP
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

ZAP

Reakcji
1
Cześć. Chciał bym dokupić do CD sony cdp591 pilot. z tego co wiem orginalny pilot nosi nazwę rm-d591.
Mam pytanie czy nie współpracuje z tym odtwarzaczem jakiś inny pilot od podobnego modelu?
Czy jest jakis uniwersalny pilot który na pewno dobrze bedzie współpracował z tym cd-ekiem?
Pytam o to wszystko bo tego RM-D591 nie moge nigdzie kupić:/

drogi kolego. tego pilota nie tak łatwo zdobyć w Polsce ale ja to rozwiązałem inaczej,kupiłem uniwersalny pilot z obsługą bliżniaczego modelu CDP-991 i po wklepaniu kodu do tego modelu okazało się że wszystko chodzi! :mrgreen: pozdrawiam :)

mam taki pilocik na sprzedaż jesli Cie interesuje pisz na priv obudowa jest troche zniszona ale pilot jest w pełni sprawny

longer elektro, mogł byś powiedzieć jaki to model pilota który kupiłes?

ZAP napisał:
longer elektro, mogł byś powiedzieć jaki to model pilota który kupiłes?
sorry kolego ale ja już dawno opchałem ten sprzęcik ale z tego co pamiętam był to uniwersalny pilot do cd sony . no i z karteczki kodów pasował ten z 991 :)

[ Dodano: 2010-02-10, 11:55 ]
kup na próbe pilota uniwersalnego np: mak jakiśtam za 20zł i powiedz sprzedawcy że zwrócisz w ten sam dzień jak nie będzie działać i już! ja też tak szukałem wtedy..

Ok:) dzięki za rady. Jak coś wykombinuje podzielę się informacjami, może komuś się przydadzą.

Powrót