• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Piosenka "Global Deejays"

ciesze sie ze DJ sms cos zrobil ciekawego i chcialbym napomknac pierwszy raz go chwalicie a nie jedziecie po nim... a jakby nie bylo to danielom@tlen.pl poprosze :]

Też sie pisze na tą mp3:)

adek_r@op.pl

Widze też e-Jay Techno 2 :D też sie nim bawie:D no i jeszcze fruity loops ale demo mam:( i nie można zapisywać utworów, a szkoda bo naprawde super program. Może ma ktoś pełną wersje?

Overclocker:
"A ja tam wolę global playboys - the sound of San Fransisco czy jakoś tak ;]"
He też dobre:)

[ Dodano: 2005-03-28, 22:43 ]
Dobra mp3 już nie chce, mam od Tasiora :P

Maxi:
Ja mam FL ale nie pamietam ktora wersje - grunt ze pelna. W ciagu tygodnia zapodam Ci namiar na FTP'a. Mozesz tez prosciej zdobyc - eMule i jedziesz... ;)

A co do tej piosenki to moze Sasha Dith "Russian Girls", bo po opisie tylko to mi pasuje.
Sa i imiona , a także gimme.

Dj SMS ja tez gram czasem na imprezach jak bys mugł to podeslij na nadzik@o2.pl

a tak pozatym to nie jestem pewny czy o ta piosenke ci chodzi ale to chyba to "shana vanguarde - gimme gimme gimme"

Powrót