Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Uatrakcyjnie wizualnie sie jakies pierdziawki.
Niestety plexi nie jest dobrym materialem.
Pomijam juz nawet problem wykonczenia, kazde skladanie bedzie widac mimo przezroczystych klejow czy spawania, wkrety itd.
no ja właśnie o tym pisałem... tylko mi się pomieszało i napisałem że to Wharfedale hehe włąśnie się dziwiłęm ze nie mogę tych kolumn w necie znaleźć...
mniejsza o to...
opinie czytałęm np. w Audio, mam gdzieś jeszcze ten numer... chwalili je, ale to zrozumiałe, bo wkońcu dystrybutor by się zdenerwował...
te głośniki są dosyc specyficzne, bo zaraz za nimi jest kawałęk pianki, bo obudowa nie jest wytłumiona, więc coś musieli tam wsadzić, inaczej bylyby niezłe rezonanse wewnatrz.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.