Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
zawsze robiłem za pomocę tego wytrawiacza, nawet za pierwszym razem się udało .
flamastra ci nie zje.
jeżeli masz laminat jednostronny do widzisz po stronie bez miedzi jakiś kolor (kolor laminatu).
jeżeli po trawieniu miedź zniknie i pojawi sie sam laminacik i pozostanie mazaczek to znaczy że wytrawianie zakończone.(jeśli nie zostawiłeś trawienia na noc )
jeżeli masz przezroczyste naczynie to pracę wytrawiacza można obserwować. jak przestanie być mętny (osiądzie na dnie) to znaczy że proces skończony.
(teraz używam jakiegoś białego proszu szybko trawi - nie pamiętam jak się nazywa - po trawieniu robi się ładniukti niebieściutki).
PS. jeżeli do roztworu włożysz palec to nic ci nie będzie, aż tak żrące na skórę to to nie jest (ale i tak trza rece umyć)
PS. roztwór jest wielokrotnego użytku, nie wylewaj, nie rozpuszczaj całego od razu a tyle ile potrzeba. no chyba że finansami się nie przejmujesz.
uwazaj jak podgrzewasz roztwor ja wstawiłem do piekarnika i zacząłem oglądać film.... jak wruciłem to wytrawiło się wszystko włącznie z tym co było zamalowane.... trzeba to kontrolować bo inaczej lipa i mimo wszystko lepiej pocynować siezki jak ci troche podtrawi
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.