• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pochwalcie sie kolumnami (nie chodzi mi o samorubki)

Witam,
Więc nie mam się w tym temacie czym pochwalić. Kiedyś, Firmowe, pierwsze i ostatnie były Tonsil ZG25C. Potem, do teraz, tylko "samoróbki".
Pozdrawiam, Piotr01

Miniwieza Philips FW335 2x30W.. czesciej sluchawki Philips HL120.. ale niedlugo przyjdzie czas na ich wymiane.

To co w podpisie.

Mam nawet jakieś niewygodne słuchawki philipsa za 50 zeta, które basują niemiłosiernie ;) i ogólnie są tragiczne.

Wkrótce sub na SLS10

Nie, nie jestem synkiem bogatego tatusia - wszystko za kasę zarobioną i stypendia naukowe

ja mam jakies podłogówki Dynamic SPeaker-nazwa śmieszna ale naprawde pieknie graja,o dziwo wszystko z tylu pisze po francusku nawet to ze zostaly wyprodukowane w Polsce,moze to jakis towar na rynek zachodni

ja jade na tonsil space 86 i całkiem fajnie dają tylko ze mój pokój jest do dupy i w różnych miejscach bass jest różny

a ja mam SCHNEIDER LS 2001 zrobione odziwo na Teslach :) do tego Tonsil Sub 200 wersja exportowa czyli pozłacane wyjscia itd itp do tego 2 Satki sony i centralny sony

Noi zmnienilem sluchawki na Philipsa SBC HP195.. wiem ze nie sa moze super jakosciowo ale mnie wystarczaja.. a wiezyczka nadal ta sama:P

Omni

Omni

Moje to "OmniAudio" niby jakies dobre i amerykanskie ja tak nie sadzadze:p ale ludzi sa zaskoczeni jakoscia wykonacia a przedewszystkim dzwieku maja 200R.M.S..... dalem fote(troche na niej zabardzo sie blyszcza;/ ) :) /moze kiedys tylko wyjme z nich glosniki i wsadze je w nowa obudowe :)))

Załączniki

• omni_audio.jpg
    omni_audio.jpg
    13.9 KB · Wyświetleń: 0
no ja mam orginalne kolumienki unitra.Sa podlaczone do amatora (2*10w) i mowie wam jak to niezle zapodaje.Maja taki twardy,dudniacy bas taki jak mi sie podoba:D POZDRO

"dudniacy bas" faktycznie kazdy konstruktor o tym marzy <rotfl>

PS z okazji swiat zycze wszystkim zeby im nic nie dudnialo ;]

Pozdrawiam

ja mam thompsonik 2000W pmpo i sie nie chwalac za bagatela 19,99zł z media

a tak naprawde to miałem altusy 110 ale potem przerzuciłem sie na w/w komputerowe cuda i samoróbki

mordaunt-short ms 3.20
radmor 5412
subik na gdn 22-120-8 sc (30l@40Hz),modul irka 2*tda 7294 :)

U mnie najpierw były Mildtony, "plastixy" z kina Philips, później Altusy a teraz Altony....... Ogólnie wspieram polską myśl techniczną ;p

Ale wiem, że i tak przy polskich wytworach pozostane!!!

Ja pitole, niedługo nic tu nie bedzie mozna powiedziec! Niedługo to nie bedzie miało sensu zakładanie zadnego tematu!!! Troche nie przesadzasz????

Powrót