Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
ja sie nie mam czym za bardzo pochwalić , bo mam McVoice AV550. I tu już wszystko wiadomo na ten temat. Ale jak Bóg pozwoli to bedzie HARMAN - KARDON , najniższy model , ale to co , ważne ze ma te 35W i to mi wystarczy , bo po co więcej? Wiadomo, więcej-lepiej , zapasu mocy nigdy nie za wiele... Miałem Technicsa su-v500 ale to stara historia. Pozdrawiam
Jeśli wystawiać to od 1zł i mieć znajomego który da oferte której przebicie da nam satysfakcjonującą kwotę
Cena minimalna zawsze bardzo zniechęca kupców, a kończenie przed czasem jest o tyle bez sensu że wiele osób licytuje w ostatnich sekundach
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.