Zobacz tu może coś ci pomoże http://www.troelsgravesen.dk/CENTER-641.htm
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jest problem nad którym się zastanawiam.
Mianowicie odprysk czarnej powłoki.
Jeśłi ta powłoka będzie taka jak na koszach wooferów Ushera (prawdopodobnie Scanów też), to ja tego nie widzę![]()
Najgorsze jest to że nie da rady zrobić próby, czy ta powłoka się mocno trzyma czy słabo.
jak wior ma sie okrecic na fezarce? przeciez uzywamy frezow prostych, a tam wior jest krotki i nie ma szans nic sie zakrecicCzasami wiór, który okręci się na frazie
drewno a mdf/wior to zupelnie inna bajka. w prawdziwym litym drewnie obroty musza byc bardzo niskie bo pala drewnoW porownaniu do predkosci frezowania w drewnie
jezeli jest to farba proszkowa to ona sie bardzo fajnie skrawaJest problem nad którym się zastanawiam.
Mianowicie odprysk czarnej powłoki.
Jeśłi ta powłoka będzie taka jak na koszach wooferów Ushera (prawdopodobnie Scanów też), to ja tego nie widzę
Ja to czasem robie tak przy laminatach na przykład, że zarysowuję solidnie nożykiem oczekiwaną linię cięcia (przecinam laminat/lakier) i wtedy nic nie odpryskuje.powinno zabezpieczyć przed odpryskami
Mi by było szkoda głośnika żeby mieć ten 1 cm bliżej siebie głośniki.
marian chce mieć 2 cmMi by było szkoda głośnika żeby mieć ten 1 cm bliżej siebie głośniki.
marian, chcesz uzyskać coś takiego jak w Sonus Faber Cremona Auditor ?
napisz co to za kopułka będzie łatwiej
Jutro będę robił próbę z frezem w obudowie, zobaczę czy jestem w stanie taki frez wykonać frezarką górnowrzecionową z cyrklem (chodzi o dokładność).
Jeśli nie to będę musiał zrezygnować z frezowania frontu.
No i Irek_N pozamiatał....![]()
Ja nakładam głośniki na Siebie. Ale nie każdemu podoba się nie podfrezowany woofer.
No kiedy właśnie nie.
marian mnie nie lubi...
Ja nakładam głośniki na Siebie. Ale nie każdemu podoba się nie podfrezowany woofer.
To może po prostu zamów gotowy froncik z docelowym designem?Niestety jak zobaczyłem ten fornt to zrezygnowałem.
Na jakimś tańszym spróbuję.
To może po prostu zamów gotowy froncik z docelowym designem?