Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dj_zibi napisał:ale to co robi takero to przegięcie. Chodzi o oczojebliwy kolor i wielkość czcionki.
Zmniejszenie oczojebności zostało potwierdzone przez niezależną firmę consultingową i uznano, że zmniejszenie przebiegło prawidłowotakero napisał:To mimo to doceniam Wasze uwagi i gwoli dojścia do szeroko pojętego consensusu zmniejszam oczojebność mojego podpisu![]()
O, mądredj_zibi napisał:Dodatkowo jak ktoś w danym czasie nie ma wystawionych aukcji można by zmniejszać, na ewentualny czas aukcji zwiększać![]()
gdyby jeszcze była opcja zapamiętywania choćby ze dwóch wzorów opisów to jasneesh0 napisał:O, mądreAlbo w ogóle na ten czas wywalać.
O ile podpisy mi nie przeszkadzaja, o tyle tlumaczenie jest mam nadzieje zartem;] bo cale skopiowanie to 5 sekund;]takero napisał:gdyby jeszcze była opcja zapamiętywania choćby ze dwóch wzorów opisów to jasneesh0 napisał:O, mądreAlbo w ogóle na ten czas wywalać.
A tak nie chce mi się do notatnika za każdym razem wrzucać itd![]()
raz wyłączyłem to potem przez 3 miesiące nie chciał się włączaćesh0 napisał:takero, możesz wyłączyć dodawanie podpisu w profilu![]()
popraw linka bo nie działaWzmacniacze słuchawkowe sprzedam! -> http://allegro.pl/item299...wy_espacio.html