Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jest nadal jak najbardziej aktualny, tak wygląda moje zdanie na ten temat. Komuś to nie pasuje - trudno, musi z tym żyćPorównywanie wypróżniania się na samochód sąsiada do pogrubiania w opisie jest imo głupie i dobitnie świadczy o poziomie osoby która taki pogląd wyraziła.
Po to jest możliwość pogrubiania, podkreślania , kolorowania itd aby z niej korzystać,
to tak jakby wkurzać się ze sąsiad kupił sobie pomarańczowy samochód i wrzucił na niego baner - jeśli się tak tego sąsiada czepneliście.
Jeśli chodzi o ilość zajmowanego miejsca - mój opis nie zajmuje wcale więcej od opisu Zibiego, Kudłatego czy brencika... Linków dawać nie można ? Więc o co chodzi tak naprawdę ?
To osobista sprawa co ktoś ma w opisie i o ile się nie mylę żyjemy w wolnym kraju, więc mogę co tylko chce abym zmieścił się w 256znakach , a to że komuś się to nie podoba to już nie mój problem, pomyślałem sobie że miło będzie zrobić grzeczność ludziom których może to razić czy też w jakikolwiek sposób przeszkadza , ale już widzę że zrobiłem błąd.
Nie czuję się winny - nikogo on nie obraża, link nie jest odnośnikiem to jakieś strony z wulgarnym przekazem lecz łączem do serwisu aukcyjnego co chyba każdy widzi.
Mój podpis - moja decyzja, nie będę dostosowywał się do opinii innych ludzi ,szczególnie gdy nie mam sobie nic do zarzucenia, tym bardziej że zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie będzie pasować.
W sumie racja ;ptakero napisał:ŁukaszN, tak się składa że masz wiecej miejsca zajmujący , dużo bardziej kolorowy i oczojebny podpis ode mnie :lol:
pełny hardcoreditomek, zaszalałeś :smile: