• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Podpisy pod postami.

brencik, pijesz do nas? :-)
z neta korzystam już jakieś 9 lat wiec dzieckiem nie jestem :-)
choć nie powiem mam dwójkę chłopaków
ale co tam ciebie też ...

Ciekaw jestem jak długo będziecie uprawiać te dziecinne wyścigi,gratuluję cierpliwości adminowi,robicie jarmark z forum.Ale skoro Wam to pasuje to sorry...co ja tu jeszcze robię.

Niech kazdy pilnuje siebie a nie bedzie potrzebny przykład z góry.

esh0 napisał:
Narzekasz dziadku, narzekasz ;)
Dokładnie, zamiast cały czas narzekać na to co złe szukajcie plusów tego forum. Co jak co, ale tutaj aż traca polskością, od czasu do czasu ktoś musi zgnoić forum za byle g**** bo inaczej żyć nie moze.

coolombo, masz rację - od tego tematu, który wszyscy (oj chyba jednak nie?) potraktowali z mocnym przymrużeniem oka, forum na pewno straci tak bardzo, że aż strach się bać co będzie za tydzień... Oj, rozróżnijcie chwilowe wygłupy od poważnych spraw. W końcu moderacja to też ludzie i czasami lubią się powygłupiać :)

Powrót