• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Podróby Hertz HT25

Reakcji
0
Hej ;)

Kupiłem od pewnego jegomościa 2 sztuki Hertzów HT25 po zadziwiająco niskiej cenie 70zł (plus dwie zwrotnice z zestawu HSK165 również za 70zł). Po oględzinach okazało się że to dobrze wykonane ale jednak podróby. W tym miejscu proszę powstrzymać się od komentarzy że czego spodziewałem się za te pieniądze, ale zdarzają się okazje o myślałem że akurat taką ustrzeliłem a ryzyko wkalkulowałem w interes.

Do rzeczy: Zwracać sprzedawcy shit który mi wcisnął czy może cena była na tyle atrakcyjna że jednak warto było? Dostanę jakieś lepsze gwizdki za 70zł? :D

Zdjecia: http://imgur.com/a/YcyL4

Ogloszenia nie ma, kopii nie mam, pewnie bez problemu uzyskam ją od administratora serwisu. Ale nie w tym rzecz, z ewentualnym zwrotem to ja sobie poradzę. Pytanie brzmi CZY zwracać ;)

A skąd my mamy wiedzieć czy zwracać? Nikt raczej tego wynalazku nie słyszał, więc trudno coś o tym powiedzieć.

Akurat słuchałem oryginałów i tych tańszych.

Specyficzny tweeter wystarczy poczytać o nim.

Raz jeden jedyny nie denerwował mnie jak go słuchałem ale zwrotka była modyfikowana.

Najlepiej to odpal to i posłuchaj - sam zdecyduj czy zwracać czy nie.

Osobiście poszukałbym wooferów i cieszył się dobrym zestawem na start.

Powrót