• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Podziękowania dla Takero

• Autor wątku Autor wątku zook
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
Dawno tu nie zaglądałem, poczytałem troche i się okazuje, że na forum zaszły niespodziewane zmiany. Po przeczytaniu postu o usunięciu Modera postanowiłem napisać coś od siebie. Mi osobiście Takero pomógł wiele razy, jako jeden z niewielu był w stanie pomóc w wielu podstawowych sprawach. Chce mu z tego miejsca serdecznie podziękować za czas jaki mi poświęcił i całemu forum. Chciałbym aby nie odsunął się całkowicie od forum i nadal pisał tu swoje posty, dajmy mu szansę rehabilitacji.

Skoro jest on winny to go pogrzebię, ale ten post nie miał na celu bronić Takero (bo tak odebrałem twoją sugestie kupienia szpadla w OBI - że niby ja go bronię) tylko mu podziękować za pomoc. Myśle, że jest tu więcej osób, którym Takero pomógł i z wdzieczności za stracony czas powinny sie podpisać pod moimi podziękowaniami.

Ten topik to przykład pracy na ty mforum i podejscia do sprawy, koles chciał załozyc topik bo myslałze pare osób sie chociaż wpsize a tu go jada, niemam zdanian a temat wpisu TT bo to weteran ale pozostała grupka poprostu świeci przykładem, to ze to offtop to nieznaczy ze można poniżac innych, a moderator juz dawno powinien usunac ten topik zwazajac na aferę na temat mr T.

niejest sam bo rowniez uwazam ze Takero odwalił duzy kawał roboty,na GG mi pomaga ciagle,a pisalem o tym juz w innym topicu wiec tu niechcialem.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót